Business Media Promotion - BEST CHOICE FOR YOUR EVENTS

In cazul lansarii pe piata a unui nou produs, deschiderea unui nou birou, organizarea unui team-building, sau orice alt eveniment special pentru Dvs, echipa BUSINESS MEDIA PROMOTION va sta la dispozitie cu cunostintele, sfaturile si, mai ales cu experienta dobandita in decursul anilor in organizarea unor evenimente unice.

Tot ceea ce conteaza in organizarea unui eveniment este “PRIMA IMPRESIE” si, apoi, satisfactia care o observam la finalul evenimentului pe chipul clientilor si a invitatilor, in urma reusitei si impactului evenimentului.

In organizarea unui eveniment ne ocupam de invitatii, decoratiuni, catering, hostess, sonorizare, lumini, proiectii video (pe videoproiector sau ecran cu plasma), instalatii de fum si, deoarece suntem o agentie de publicitate full-service, ne ocupam si de conceperea si personalizarea materialelor promotionale atat de folosite in cadrul unui eveniment. Totodata ne ocupam si de gasirea unei locatii potrivite evenimentului Dvs, dar si de relaxarea participantilor prin anumite activitati recreative (paint-ball, plimbari cu ATV-ul si cu balonul, etc)  si organizarea unor petreceri tematice (baluri mascate, barbeque, petreceri gen anii ’70, etc).

Organizam pentru compania , angajatii si partenerii Dvs de afaceri cele mai reusite team-building-uri, seminarii si conferinte, lansari de servicii si produse, precum si petreceri de Craciun memorabile.